Våra tjänster

Hoppas att du kan hitta det som passar dig allra bäst

Tjänsteutbud

Webshop

Webshop

Varför nöja dig med lokala kunder när vi kan hjälpa dig komma igång på den nationella marknaden?

Vi erbjuder helhetslösningar för dig som vill starta egen E-handel online. Nöj dig inte med enkla system som inte låter dig tillhandahålla egna sidor och skräddarsy designen efter dina behov. Tillsammans kan vi ta fram lösningen för dina unika förutsättningar

Hemsida

Hemsida

Vill du också synas online och nå ut till potentiella kunder före konkurrenterna?

För dig som behöver komma igång snabbt till ett förmånligt pris, bara en enkel sida kan göra världens skillnad. Hör av dig till oss med dina önskemål så kan vi hjälpa dig att få från idé till publicerad sida. I de allra flesta fall är du igång inom 2-4 veckor!

Bokningssystem

Bokningssystem

Bokningssystem är ett av de specialanpassade lösningarna vi erbjuder. Utmärkt till mottagningar, frisörer eller lokaler.

Din hemsida är din framsida mot miljontals kunder på internet. Den visar att ni finns men vi på Onomi kan hjälpa er att göra ännu mer av er hemsida, nämligen till er försäljningskanal. Låt era kunder själva boka sina tider så får ni själva mer tid över till att fokusera på det ni gör bäst.

Forum/Blogg

Forum/Blogg

Låt dig inte begränsas av tekniken - låt istället tekniken hjälpa dig uppnå din potential!

Låt oss ta hand om allt det tekniska så att du kan göra det du älskar. Skriv om dina produkter och dina äventyr samtidigt som du kan känna tryggheten i att våra professionella experter tar hand om din sida. Låt dina följare dela, diskutera och engagera sig i det ni brinner för.

OnePage

OnePage

OnePage är ett nytt modernt sätt att förmedla en konkret bild av din verksamhet

Vi på Onomi kan hjälpa dig att komma igång blixtsnabbt. Oavsett om du bara vill få upp något snabbt innan invigningen eller vill ha en enkel sida så att dina kunder lätt kan hitta till dig så har vi lösningen. OnePage är enkla och praktiska. Bäst av allt är att de kan levereras på under 2 veckor.

Hosting

Hosting

Vårt webbhotell är särskilt byggt för dig som vill ha den allra bästa kvalitén.

Tillförlitligheten i vårt webbhotell är oöverträffad med den allra senaste tekniken, konstant övervarkning för din trygghet, expertoptimerade lösningar och avancerad funktionalitet. Självklart ingår regelbunden backup och obegränsad bandbredd.

Hos oss ingår allt. Kraftfulla servrar, redundant uppkoppling och alla verktyg för att du ska lyckas med din hemsida. Behöver du hjälp så finns vi där 365 dagar om året redo att besvara dina frågor.

Tre enkla steg hur du får din individuella hemsida

1
Kontakta oss

Kontakta Onomi och presentera din idé. Onomi tilldelar dig en specialist där ni tillsammans går igenom alla önskemål.

2
Arbetet påbörjas

Arbetet påbörjas och produkten presenteras. Som kund har du rätt att komma med förändringar och nya idéer i tre omgångar innan sidan/systemet är färdigt.

3
Onomi presenterar

Onomi presenterar den nya sidan och betalningen genomförs.